Harley Davidson

Iconisch, rebels en vol power

De naam Harley Davidson is onlosmakelijk met motoren verbonden. Het is geen motor, het is een lifestyle! Sport, cruiser of tourmotor? Je vindt jouw favoriete Harley Davidson bij Strada. Deze motoren bieden een ongeëvenaarde rijbeleving en het allerleukste: bij ons koop je ze altijd voor de voordeligste prijs! Maak hier een afspraak om jouw motor in te ruilen of kom langs in onze showroom.

Filters

Prijs

,-,-

Merk

Soort

Iconisch design gemixt met perfect comfort

Het onmiskenbare Harley-design, de lage zit en de ronkende motoren. Harley Davidson is een icoon binnen de motorwereld. Rijden op een Harley is dan ook een ware beleving voor zowel de beginnende als de ervaren motorrijder. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Harley V-rod, Dyna Super Glide, een Harley Davidson 114, 883 of een chopper? Onze tweedehands Harley Davidson motoren zijn niet alleen heel mooi, maar ook zeer comfortabel en uitgebreid gekeurd. Je kunt dus meteen beginnen aan jouw avontuur op wielen!

Gebruikte Harley Davidson motor kopen

De mooiste, snelste én goedkoopste Harley Davidson vind je in onze webshop of in onze motorzaak! Bezoek de showroom voor een proefrit en laat je verrassen door onze uiteenlopende modellen. Het onderhoud is bij elke Harley Davidson gecheckt en indien nodig hebben we oude onderdelen vervangen of gerepareerd voor een optimale rijbeleving. Meer weten? Mailen kan naar: info@stradamotoren.nl