Kawasaki

Daag de stad uit

Motoren van Kawasaki staan bekend om hun kracht, kwaliteit en snelle wendbaarheid. Het merk bestaat al meer dan 50 jaar en is geliefd onder motorliefhebbers. Dit komt onder andere door de vernieuwende technieken die gebruikt worden voor de motorontwerpen. Rijden op een Kawasaki is daarom een beleving die je niet mag missen! Boek een proefrit of kom langs in onze showroom om de verschillende modellen te bekijken.

Filters

Prijs

,-,-

Merk

Soort

Kawasaki sport, allroad, ninja of race motor

Je bestelt jouw tweedehands Kawasaki motor bij Strada Motoren. Als Kawasaki motor dealer hebben we een divers aanbod motoren van dit merk. Denk bijvoorbeeld maar aan een tweedehands Kawasaki Ninja 125cc, 300, 400, 650 of H2R motor in het groen of zwart. Ook de Kawasaki Z650, Z900 en Z1000 in het zwart of andere kleur hebben we voor een voordelige prijs. Ben je een beginnend motorrijder? Dan zijn de A2 motoren uitstekend om mee te beginnen. Deze modellen zijn makkelijk te besturen en licht in gewicht. Wist je dat deze Kawasaki motor voor veel vrouwen ook de eerste keuze is? Dit komt doordat de krachtige en betrouwbare motoren makkelijk wendbaar zijn en veel power hebben tijdens het rijden. Hierdoor zijn dit perfecte motoren om mee te starten maar ook de ervaren rijder kan zijn hart ophalen tijdens een ritje.

Kawasaki’s vliegende start; toen en nu

De eerste motorblokken van Kawasaki zijn ontworpen op basis van technieken die gebruikt worden voor het ontwerpen en ontwikkelen van vliegtuigmotoren. Het ontwikkelen van vernieuwende technologie was en is altijd het uitgangspunt voor nieuwe motoren geweest. Kawasaki motoren vallen op door hun vernuftige techniek en natuurlijk de iconische designs. In de loop der jaren zijn er heel veel verschillende modellen de weg op gegaan. Een aerodynamisch ontwerp, comfort en gebruiksgemak staan hierbij altijd centraal.

Vind jouw tweedehands Kawasaki motor voor een leuke prijs!

Heb je interesse in 2ehands Kawasaki motoren? Wij helpen je graag bij het vinden van een passend model. Heb je in onze webshop een motor gezien die je leuk lijkt? Bel dan met 06-83903439 om te kijken of deze nog op voorraad is. We houden geen motoren achter, maar we kunnen wel een motor reserveren. Hierdoor weet je zeker dat de motor van jouw keuze er nog is, als je langskomt voor een proefrit.