Afspraak werkplaats motoronderhoud

Plan een afspraak in voor je motor

Om de levensduur en veiligheid van je motor te waarborgen, is het belangrijk om je motor goed te onderhouden. Laat je motor daarom regelmatig controleren en onderhouden door de ervaren monteurs van Strada Motoren in Dongen. We staan al ruim 20 jaar dagelijks voor onze klanten klaar voor klein én groot motoronderhoud. Zo houd je jouw motor altijd in topconditie.

Laat je motor onderhouden door onze vakkundige monteurs

Wij controleren alle motoren van elk merk. Het is belangrijk om je motor regelmatig te onderhouden, zodat je veilig rijdt en motorpech voorkomt. Periodiek onderhoud verlengt ook de levensduur van je motor. Reden genoeg dus om je motor regelmatig te laten onderhouden. Onze monteurs verstaan hun vak en worden regelmatig bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de laatste technische ontwikkelingen. Voor Aprilia, BMW, Honda, Suzuki, Triumph en Yamaha motoronderhoud kun je bij ons terecht en ook voor alle andere motormerken zoals Ducati, Harley Davidson, Kawasaki, KTM en MV Agusta.

 

Wanneer een afspraak voor een kleine onderhoudsbeurt maken?

Een kleine onderhoudsbeurt plan je jaarlijks of om de 10.000  kilometer. We controleren je motor dan op olie, oliefilter en remblokken, ketting, lagers, koelvloeistof en bandenspanning. We kijken ook je systeem na en smeren de scharnierpunten in zodat je motor weer soepel loopt. Heeft je motor lange tijd stil gestaan? Dan adviseren we ook een kleine beurt.

 

Wanneer een grote onderhoudsbeurt plannen?

Elke twee jaar of om de 20.000 kilometer plan je een grote onderhoudsbeurt in. We controleren dan op alle punten van de kleine beurt en vervangen alle vloeistoffen zoals de olie, bougies en rem- en koelvloeistof. Ook het luchtfilter wordt vervangen en de carburateurs of injectie worden gesynchroniseerd en afgesteld. De motorketting wordt gespannen en gesmeerd en we controleren lagers, hendels en scharnierpunten.

 

Plan een afspraak in voor je motor in onze werkplaats

Wil jij een afspraak maken om klein of groot onderhoud voor jouw motor uit te laten voeren? Vul dan onderstaand contactformulier in of bel ons via 06-83903439 en plan direct jouw onderhoudsafspraak met onze motorwerkplaats. Lees ook onze tips om jouw motor winterproof te maken. Graag tot ziens in onze werkplaats!

Werkplaats afspraak

Naam(Vereist)