Suzuki

The road is yours

Japanse innovatie ontmoet ultiem rijcomfort. Dit beroemde merk staat bekend om zijn uiterst solide motoren die al jaren de straten domineren. Met meer dan 50 jaar ervaring biedt dit merk een imposante line-up van Adventure sport, street, supersport en motorcrossmodellen. Hierdoor is er voor iedere motorrijder een passend exemplaar. Die van jou staat al klaar in onze showroom.

Filters

Prijs

,-,-

Merk

Soort

Toont alle 3 resultaten

Suzuki motor: betrouwbaar, snel en sportief

In Dongen zijn we al jaren Suzuki motordealer. Hierdoor weten we waar we op moeten letten bij de inkoop van een Suzuki motorfiets en kopen we alleen de allerbeste tweedehands motoren in. Zo kunnen we een divers assortiment aanbieden, waarbij we te allen tijde de kwaliteit van de motoren kunnen garanderen. Alle motoren zijn gecheckt en zo goed als nieuw. Overigens kun je ook voor onderhoud terecht in onze werkplaats.

De allroad en off road Suzuki motor: voor echte motorliefhebbers

All road of offroad? That is the question. Geintje natuurlijk, maar we hebben wel voor echt alle terreinen Suzuki’s in onze motorzaak staan. Bijvoorbeeld een Suzuki motor met 150cc, 250cc tot wel 1000cc. De Suzuki SV 650, de V-Strom 650 of de GSX-R 1000 kun je ook tweedehands kopen, maar ons assortiment wisselt snel! Ben je dus naar een specifieke motor op zoek, bel ons dan op 06 83903439 voor informatie over een specifieke model.

Tweedehands motoren van Suzuki voor voordelige prijzen

Wil je een Suzuki motor tweedehands kopen? Als Suzuki motor dealer bieden we hoge kwaliteit motoren voor voordelige prijzen. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden, we helpen je graag met persoonlijk advies.