Gastenboek

Reactie toevoegen

michaisaf21-04-2023

Vandaag een super vette BMW 1200GSA gekocht bij deze mannen. Geweldige service. Goede uitleg. Top team!!

gerard.reijken07-04-2023

Super zaak, ben geweldig geholpen door Tim en Kevin.
Op 3 motoren gereden en na overleg heb ik de adventure ingeleverd en een GS 1200 terug gekocht.
Daar kunnen andere zaken nog wat van leren, nogmaals bedankt en ik kan niet wachten tot de GS klaar is.

Joop09-02-2023

Mooie motoren heeft deze zaak echter geeft de eigenaar een schandalige inruilprijs terug voor mijn huidige motor. Motoren staan scherp geprijsd maar koop er allen als je geen motor hoeft in te ruilen.

John17-12-2022

Weer super goed geholpen bij Strada.Een super grote beurt voor mijn gs. Dennis heeft weer super goed zijn best gedaan en men belt voor overleg als er onverwachte kosten zijn. Motor is weer in top conditie.Wederom bedankt mannen.

Bart van Liebergen13-09-2022

Tijdens het eerste bezoek kreeg ik al meteen een tevredeni indruk. Alles zag er verzorgd en netjes uit. Motoren sto nden er netjes geordend en gepoetst bij, ku nen grotere motorketens nog een voorbeeld aan nemen. Brabantse gastvrijheid beginnend met een kop koffie en een goed gesprek. Na inriuilprijsbepaling en garantievoorwaarden besproken te hebben een proefrit gemaakt. Bij terugkomst koop van BMW S1000XR afgerond. Zaterdag 10 september volgens afspraak motor opgehaald. Tot nu toe dik tevreden. Team Strada bedankt en tot snel voor een bakkie koffie.

Richard04-09-2022

Aanpassing van het kofferslot op mijn BMW R1200RT sleutel in 5 minuten geregeld.Direct en vriendelijk telefonisch contact, vriendelijk ontvangst, kijken direct naar oplossingen en reparatie / aanpassing van mijn kofferslot waar ik bij stond.Perfecte aanpassing en daarbij ook nog eens service van de zaak!Daar kan de lokale onwillende BMW motorzaak in Rijen waar de manager kwam met ontmoedigende uitspraken; ‘wij hebben de jarenlange expertise en wij hebben dit vaker gedaan..’ nog heel wat van leren. Die deze aanpassing na bezoek aan hen onmogelijk achte.Overigens heeft Strada echt een mooie selectie motoren staan. Absoluut een bezoek waard.Chapeau Strada.Fijn personeel, vertrouwd gevoel

FGL Rombouts 22-05-2022

Ik zag bij strada een mooie kawasaki versus staanNa een bezoekje bij strada en een proefrit aan tafel gezeten met Kevin en een leuk gesprek eigenlijk zeer snel tot een mooie overeenkomst gekomen ( dus gekocht) Tijdens het in orde maken en controle voor aflevering van de motor besloot Kevin dat er een nieuwe band achter op moest want zoals ze zelf zeggen ( goed is niet goed genoeg en wij willen tevreden klanten ) dat is ons motto Daar komt ook nog bij da Dennis ( monteur) ook de ketting en tandwiel niet 100% meer vindt en deze ook ging vervangen.Na alles gecontroleerd en vervangen was heb ik de motor bij Strada (Tim) opgehaald iets lekkers voor bij de koffie meegenomen .Nu heb ik een super fijne motor die heerlijk rijdt en ben zeer netjes en correct geholpen bij strada .hierbij wil ik de jongens Kevin Tim en Dennis bedanken voor deze leuke deal en ervaring.Super zaak echt een aanrader voor als je echt een leuke eerlijke motor zoekt

Dré19-05-2022

Ik was op zoek naar een bmw 1200 gs deze heb ik bij strada motoren gekocht na een rustig gesprek met Kevin. Alles goed verlopen tot een paar kleinigheidjes die netjes worden verholpen, mannen ga zo door.

Wilbert08-05-2022

Afgelopen zaterdag bij dit mooie bedrijf mijn GS 1200 opgehaald die een grote beurt heeft gehadWeer TOP!Bedankt mensen van Strada motoren

Frans17-04-2022

Vrijdag geweest voor kleine beurt, weer goed advies gehad van Tim en monteur Dennis. Was weer top service

Johan17-04-2022

Prachtige BMW R nine T gekocht goede service en mooie motoren

Rob05-04-2022

Prettig zaken doen bij Strada motoren, heb hier een prachtige motor gekocht. Kevin is erg vriendelijk en behulpzaam en de mannen leveren een prima service !ga zo door.

Rob Draaisma 30-03-2022

In november mijn motor hier gekocht heel prettig allemaal. Zonder discussie accu vervangen, achterband vervangen welke nog even mee kon. Nu na de motor uit de winter stalling komt stukje gereden blijkt de accu los in de motor te staan en tegen de achterveer te schuren….. Even bellen en het werdt opgelost. zeer prettige zaak.

Jet30-01-2022

In januari heb ik hier mijn motor gekocht. Het contact met Kevin was heel prettig: alle historie die er over de motor was, lag open en eerlijk op tafel. De voorband zat precies op de grens wb slijtage maar werd zonder enige discussie vervangen. Het ophalen van de motor werd vlot ingepland. Vlak voor het ophalen heb ik nog gebeld met de vraag of Strada ook de remvloeistof kon vervangen. Geen probleem. Sterker nog, ik heb er niets voor betaald: service van de zaak. Kortom, een aanrader!

Kiris14-01-2022

Ik heb hier mijn motor gekocht Suzuki Hayabusa. Wat een geweldige service hebben ze hier super vriendelijk te woord gestaan, Kevin nam alle tijd voor me. Geen verzoek is te gek alles kan en word geregeld. Zeker een aanrader !!!

Anonymous30-11-2021

Ik was op zoek naar een opvolger voor m’n BMW K1200GT. Na een paar motorzaken bezocht te hebben zag ik op een zaterdag bij Strada motoren een 1200GS en een 1600GT te koop staan. Een vrijblijvende proefrit op beide motoren was voor Tim geen enkel probleem. Maar na de rit op de GS was het voor mij al duidelijk, deze moest het worden. Ik wilde op donderdagavond terugkomen om de koop te beslechten. Echter, Tim belde me donderdagmiddag om te vertellen dat de GS zojuist telefonisch verkocht was. Dat was wel jammer, maar wel netjes van Tim. Gelukkig had Tim nog een interessante GS te koop staan, welke ik vervolgens op zaterdag gekocht heb. Een nieuwe topkoffer heb ik er bij kunnen kopen voor een zeer nette prijs. De motor is afgeleverd incl adapter voor m’n TomTom navigatie en een origineel zadel, dit ipv een zwart, niet bijpassend zadel. Kortom, naar volle tevredenheidheid afgeleverd! Tijdens een rit naar de Eiffel merkte ik dat de cruisecontrol soms niet goed werkte. Bij terugkomst direct Strada gebeld. Ook weer geen enkel probleem, Tim heeft direct een nieuwe bedieningsunit besteld en onder garantie vervangen! Ook had ik er een paar softgrips bij besteld welke door de monteur gemonteerd zijn. Van een rekening wilde (in dit geval) Kevin niets weten! Het is voor mij wel duidelijk dat deze mannen niet alleen een zeer prettige, gastvrije manier van omgang met hun klanten hebben, maar ook zeer servicegericht zijn! Bedankt namens een nieuwe, zeer tevreden klant! Grt Alfred

Anonymous26-11-2021

ik was op zoek naar een andere moto en een club rijder adviseerde mij Strada motoren.waar hij zelf zijn motor heeft gekocht en zeer tevreden van is en ook van de serviceIk heb een mooie blauwe Suzuki dl.650 gekocht bij Kevin wat op zich zelf al soepel verliep en of ik er al jaren kwam voor mijn gevoel.Bij de aflevering is alles nagelopen en zelfs nieuwe set banden onder gezet omdat de oude banden Kevin niet bevielenna wat kleine opleveringspuntjes te hebben , heb ik na een tijdje gebeld en grappig wist hij nog welke ik gekocht hadAfspraak gemaakt en deze naar hun toe gebracht .er stond keurig een Leenmotor klaar en ik kon weer naar huis.Tevens had ik een verzoek om de bekabeling van mijn navigatie keurig weg te werken welke ik er zelf op heb gezetDit is onder service uitgevoerdDit noem ik nu service met een dikke 10

Robin11-10-2021

Sinds juli de trotse bezitter van een GSX-S750. Helaas bleek na aankoop het vermogen teruggeschroeft te zijn naar 35 kW. Strada heeft dit zeer netjes opgelost door de motor terug te voorzien van een originele ecu. De levering hiervan liet even op zich wachten, maar ben in de tussentijd goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Service met een gouden randje.

Bert van Sloten09-10-2021

Sinds 9 september 2021 ben ik een trotse eigenaar van een BWM R12RT Two Tone motorfiets gekocht bij Strada Motoren te Dongen.Gisteren 8 oktober hield mijn accu op met bestaan.Gelijk Strada gebeld met de vraag hoe nu verder.Omdat de motor aangekocht is met garantie was het voor Strada Motoren geen probleem en door de telefoon wordt gezegt, we lossen het op.Omdat ik niet om de hoek woon bij Strada Motoren hebben we de afspraak gemaakt de accu op te sturen, en dan zou ik hem vandaag in huis hebben.Vanmiddag is de accu inderdaad afgeleverd op mijn woonadres. Ik heb de accu ingebouwt en de motor start weer als een zonnetje.Strada Motoren dank voor de snelle aktie.Vanuit Huizen een hele dikke pluis.DANKJEWEL.

wilbasti08-10-2021

Vandaag gaan test rijden met 1200rt met bijzonder weinig km.s. De bedoeling was mijn huidige 1200rt in te ruilen.Zaken gedaan met Kevin; ging vrij soepel allemaal. Ik ben dus de trotse bezitter van een 1200rt met weining km’s.Motor moet nog op kenteken worden gezet; zal nog zeker 2 weken gaan duren……Tot nu toe ben ik erg tevreden over Strada; nu nog de afwikkeling

Peter Wieringa20-09-2021

Ik kwam zaterdag even langs na een tijdje niet geweest te zijn. Heb er 3 jaar geleden een mooie BMW K1600 GT gekocht en er mijn K1300R voor ingeruild. Toen ik na leuk babbeltje met Kevin weg wilde rijden op mijn huidige XR zag een andere bezoeker dat het hitteplaatje achter de zijstandaard los hing aan nog maar 1 boutje. Dit is heel netjes door 1 van de monteurs weer vastgemaakt wat best een klusje was omdat het vet is door de ketting en op een onmogelijke plaats zit om de boutjes in te draaien. Toen ik er voor wilde afrekenen wilde Kevin van niks weten! Dat noem ik nou top service! Nogmaals heel erg dank!!

Rick26-03-2021

Nooit gedacht dan ik een motor online ging kopen zonder te zien en te rijden. Zeker op afstand is het altijd moeilijk, maar Strada heeft mij verrast, binnen no time was mijn motor omgeruild en kwan Tim zelfs de nieuwe motor brengen.Ik heb geen seconde spijt, de motor heeft een uitgebreide beurt gehad een nieuwe band en accu. Een mooie checklist wat er allemaal is gedaan.Hoewel je soms bij motorzaken waar je binnenloopt al een naar gevoel krijgt, kan ik nu gerust zeggen dat je bij strada top servide hebt en men gedreven is om klanten te behouden.Hier staat service ook echt voor service.Mannen bedankt voor jullie inzet en service, hier kunnen veel bedrijven een voorbeel aan nemen!

John20-11-2020

Weer super service gehad. Dit is mijn tweede BMW, welke net zijn eerste beurt heeft gehad.De accu was niet meer 100% ok maar dit viel nog onder de garantie van vorig jaar. Nog wat kleine dingen geconstateerd, waarvoor ik terug moet binnenkort. En alvast een offerte gehad voor volgend jaar. Je weet hier waar je aan toe bent en je wordt niet bedonderd wat bij enkele motorzaak wel eens voorkomt. Mannen weer bedankt voor de top service! Het is er niet voor niets erg druk, mensen komen van heinde en ver en dat zegt al genoeg

Benny van den Berk14-11-2020

Bij Strada motoren een zeer nette honda cb1000r gekocht, het telefonisch contact verliep al zeer prettig en bij aankomst in Dongen blijken het twee ontzettend enthousiaste jongens te zijn die hun zaak keurig in orde hebben en uitermate vriendelijk zijn.Na een tijdje blijkt een keerring van een van de voorpoten lek, ondanks dat ik geen garantie heb afgesproken is dit toch onder volledige garantie hersteld, ik kan niet anders zeggen dan dat dit super geregeld is, hartelijk dank voor deze geweldige service.

Patrick12-11-2020

Ik rijd zo’n 200km woonwerk per dag op mijn 2004 VFR VTEC die ik vorig jaar bij Strada kocht met bijna 30.000km erop.Fijne motor, en het was tijd voor een grote beurt inclusief kleppen stellen bij 47.000km.Zeer goede service en veel preventief onderhoud gedaan, zeker omdat ik zoveel rijd. Het hele remsysteem zeer goed schoongemaakt, alle vloeistoffen vervangen (remmen, koppeling, motorblok, koelvloeistof).Ik rijd al zo’n 25 jaar en heb al vele grote beurten laten doen, maar nog nooit zo’n service gehad zoals bij Strada, echt top.De motor was zelfs netjes gepoetst en ook het schakelaartje voor het knipperlicht gesmeerd. Er zal nog veel meer zijn gebeurd, dat ontdek ik de komende weken wel.Top grote beurt. Dit was een ECHTE grote onderhoudsbeurt. Ik kan het echt iedereen, zeker mensen die echt veel rijden, aanbevelen.Zo, nu eerst nog een paar weken rijden totdat de temperatuur onder de 5 graden zakt, dan gaat ze op stal tot ongeveer februari/maart 2021.

mari29-10-2020

Op 17 okt. mijn street gilde ingerolen tegen een sportster xl 1200 Forty Eighthet is wel een stap terug maar ik ben goed geholpen bij STRADA MOTORENnog bedankt een goede zaakgr.mari

John21-10-2020

Ik ga 20 november voor het eerst een beurt laten doen bij Strada.Ik vroeg wat is wijsheid nu een grote beurt of kleine beurt gezien het aantal km’s vorig jaar en dit jaar weinig gereden.Geen geld klopperij, ik laat een kleine beurt uitvoeren en dan volgend jaar een grote beurt.Ik ken genoeg motorzaken waarbij ze alleen gebaat zijn om hoge rekeningen in te dienen, die kijken naa rhun eigen portemonee.Deskundigheid en eerlijkheid staan erg hoog in het vaandel

Patrick Duis14-10-2020

Vorige week ging een van de twee H7 lampen van mijn koplampen op de VFR kapot……en dat wil je niet nu het in de oktobermaanden ‘s ochtends zo donker is naar het werk. Vorige week donderdag kon ik even nog snel langskomen na het werk (volgens mij had Kevin nog een rijdlaantje opengehouden voor Tim naar de werkplaats). Ongelofelijk hoe snel Tim die H7 lamp kon vervangen in de VFR. Echt diep respect want ik weet uit ervaring hoeveel geprul het is. En daarna de H7 lamp en montage nog niet hoeven te betalen. Echt top hoor Tim en Kevin. En ik kan in ieder geval weer veilig rijden. Tot binnenkort begin november voor de grote beurt met kleppenstellen. De VFR is dan in iets meer dan 1 jaar tijd van 27.000km naar bijna 50.000 gegaan. Top motor top service bij Strada.

Hans13-09-2020

In april mijn R1200RS opgehaald, netjes voorzien van beurt incl. nieuwe voorband. Twee weken geleden cardan problemen, geen aandrijving meer. Tim heeft motor opgehaald en alles netjes binnen garantie gerepareerd afgehandeld, zonder gedoe. Gewoon klasse. Dank voor de service Strada!

Arjan26-07-2020

Een frisse zaak met veel mooie motoren en waar je geholpen word zoals het hoort(netjes, maar ook een lolletje), waardoor je je snel op je gemak voelt!Heb hierdoor 4 weken geleden een GSX1400 bij deze jongens gekocht, gewoon omdat het goed voelde!Zoek je een motor, loop hier eens naar binnen, echt de moeite waard.Bedankt nogmaals en ga zo door!

Rick23-07-2020

Na een tip van een bekende terecht gekomen op de website van Strada. Al lang in mijn hoofd dat mijn eerst motor een Tracer 900 moest worden. Op de website een mooie Tracer 900 gezien en gelijk een afspraak gemaakt voor een dag later. Kevin heeft mij als leek goed geholpen met alles en nog wat. Na een kleine proefrit helemaal verkocht en gelijk er een klap op gegeven. Het wachten was op de keuring en de weg op. Na 6 weken waren er prompt problemen met de koppeling en mocht ik hem direct afgooien en al direct werd aangegeven dat het kosteloos gerepareerd zou worden. Ivm vakantieperiode zou het flink aantal weken gaan duren maar afgelopen week werd ik prompt gebeld dat hij klaar was en dat ik hem direct op kon komen halen. Gisterenavond dan ook gelijk weer heel de avond erop gezeten. Deze mannen weten hoe je een klantrelatie op moet bouwen en hoe je moet handelen als er een minder punt is. Ga zo door.

Hielke17-07-2020

Ik heb een hele mooie BMWR1200gs Adventure triple black gekocht bij Strada motoren, Ik ben echt toppie geholpen door Kevin. Een goede inruil gehad voor mijn oude motor. De aflevering van mijn nieuwe motor was super. Alles stond klaar. De koffers, het navigatiesysteem wsa zelfs geupdate door Kevin. Snelle afleveriong en er wordt niet moeilijk gedaan, Gewoon netjes en eerlijk zaken doen. Super.Ik ben echt zeer tevreden over Strada Motor. Voor mijn volgende motor ga ik zeker weten weer naar Strada Motoren, Een top bedrijf

Stephan16-07-2020

Recent mijn tweede BMW bij Strada gekocht, na op de eerste 35000 probleemloze kilometers te hebben gereden. Helaas bleek er bij aflevering een terugroepactie voor dit model te zijn i.v.m. een modificatie aan de versnellingsbak. Kevin heeft keurig meteen een afspraak geregeld bij de BMW dealer in Rijen. Daar aangekomen bleek echter dat de eigenaar niet van plan was mij te helpen. De motor was daar niet gekocht en als hij als dealer dit dan toch moest doen dan niet eerder dan het eind van dit jaar. Op advies van Kevin contact gezocht met de BMW dealer (Biqer) in Eindhoven. Daar bleek het maken van een afspraak geen enkel probleem te zijn en ik kon daar al een week later terecht. Echter op de terugweg van Strada op eens een vreemd geluid uit het blok. Wederom overleg met Strada. Besloten niet verder te rijden en Strada heeft de motor opgehaald en naar Biqer in Eindhoven gebracht waar ze naast de modificatie aan de versnellingsbak ook zouden kijken naar het vreemde geluid uit het blok. Om een lang verhaal kort te maken, is er uiteindelijk na overleg met de importeur en zelfs de fabriek in Duitsland, besloten dat de krukas en koppeling inclusief alle lagers vervangen diende te worden. Een kostbare en tijdrovende ingreep. Echter alles is onder garantie van Strada zonder ook maar één probleem onmiddellijk uitgevoerd. Inmiddels heb ik al weer 1000km gereden en de motor rijdt weer fantastisch. Kevin en Tim bedankt voor de bijzonder prettige wijze waarop dit toch wel uitzonderlijk probleem werd opgelost. Een geweldige service van zowel Biqer als van jullie. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik buitengewoon tevreden ben over de manier waarop dit is opgelost. Super!!!!

Thomas V17-06-2020

Eind februari mijn Yamaha Bulldog ingeruild voor een 2016 tiger Explorer XCA, pracht motor! Nette prijs, duidelijk verhaal en goede communicatie.Bleek nadat ik de motor een tijdje had een en ander niet goed aan te voelen, in overleg heb ik de triumph dealer in de buurt naar mijn motor laten kijken. Die kwam met een lijst met zaken die niet helemaal in orde waren. Meest kleine zaken als advies om originele hendels terug op de motor te zetten en te dunne remblokken voor. Contact opgenomen met de heren van Strada en de motor onder garantie langs kunnen brengen. Ze gaan de hele lijst in orde maken, onder garantie. Afgezien van de hendels, daar betaal ik inkoop prijs voor. Ik zeg netjes opgelost heren en hoop dat mijn motor snel gereed is en ik weer lekker kilometers kan maken.Ik ben zeer tevreden over de communicatie en service van Strada motoren!!

Patrick08-06-2020

Bedankt Tim voor het perfect installeren van het Pro-oiler smeersysteem voor de ketting van mijn VFR. Ik rijd 200km per dag door weer en wind, dus hiermee gaan de kettingen hopelijk langer mee dan 20.000km. Al enkele ritten door de regen mee gereden en de ketting blijft mooi gesmeerd, ook in de regen!

Frank v S08-06-2020

Beste Kevin en Tim,PERFECTE service! Een mooie jonge Kawa Versys 650 touring gekocht. Echter bij de eerste rit na aankoop bleek er een niet ontdekt probleem met de voorremmen te zijn. Echter geen probleem en zonder discussie de gehele voorrem (2 schijven en blokken) vervangen. Ik kan niet anders zeggen dan gewldige service en betrouwbaarheid van jullie. Merci!

Peter07-06-2020

Ik had een mail gestuurd ivm interesse die ik had bij een motor die ik zag op deze site………0 reactie!!!!!!!!!!Nog maar eens weer geprobeerd en dus een 2e mail gestuurd want ja, ze reageren altijd zeggen ze toch?Ook hier geen enkel antwoord. Nu hoeft het ook niet meer ik heb al een motor bij een ander gekocht.Mail is verstuurd via hun eigen site…….mooi waardeloos dus.

Mark11-05-2020

Vier jaar geleden mijn eerste Harley hier gekocht.Een schitterende en technisch een top motor.afgelopen zaterdag mijn 2e Harley hier gekocht en erg fijn geholpen!

Han01-04-2020

Vandaag mijn motor ingeruild tegen een 2017 R1200GS Exclusive. Mooie prijs en keurige uitleg door Kevin.Nu nog even wachten op het kenteken en de koffers!

Bas18-03-2020

In December 2019 een BMW R1200GS uit 2006 gekocht bij Kevin met afleverbeurt en garantiepakket. Half januari bleek dat er in 2 rubbers van de cardan een scheurtje zat en er was een probleempje met de voorste remschakelaar. Motor langsgebracht en Tim wist het ondanks grote drukte tussendoor in te plannen. Erg fijn! Kosteloos opgelost binnen korte tijd. Deze mannen weten wat service is!

John Aarts08-03-2020

Inmiddels sinds eerste contact met Strada ruim 1,5 jaar verder.Mijn stuurunit voor mijn BMW was kapot. Het heeft even tijd gekost maar men is creatief en zoekt naar goedkope alternatieve.Er zit netjes een gebruikt onderdeel in, weer vakkundig gemaakt en tegen seen schappelijke prijs.Nu kan ik weer veilig de weg op en genieten van het toerseizoen.Wederom bedankt Tim en Kevin

M.Rijsdijk03-02-2020

Leuk bedrijf met leuke mensen die de wensen van de klant snappen en ook meedenken met de klantHarly Davidson gekocht en veel tijd en informatie voor de klant.Anders dan de zakkenvullers die zich dealer noemen en beloftes doen om die vevolgens niet na te komen.Goed bezig jongens

Vincent12-01-2020

Medio december 2019 mijn rijbewijs gehaald en een week later via het web bij stradamotoren beland om te kijken voor mijn eerste motorfiets. Mijn oog was via marktplaats gevallen op een van hun Yamaha Tracer 900, waarvan ze er meerdere hadden staan.Eenmaal daar aangekomen was het druk! En voor de motor in kwestie bleek helaas daags van tevoren al een geinteresseerde langgeweest te zijn die er nog even over wilde nadenken. Er werd ons verteld dat ze even met die betreffende persoon gingen bellen, als deze nog geen besluit had genomen zouden wij vrij baan krijgen om de motor te kopen. Een eerlijke zet! Maar helaas, hij was verkocht…Wel werd er meteen actief meegedacht voor een alternatief uit hun collectie, waardoor we al snel op een nagenoeg identiek exemplaar uit kwamen. Deze stond weliswaar nog in de opslag, maar nadat we hadden aangegeven genoeg tijd te hebben ging er meteen iemand op pad om hem te halen.Hierdoor zat ik een half uurtje laten op een nette fiets voor een proefrit! Degene die de motor was gaan halen kwam bij terugkomst meteen naar ons toe om eerlijk te vertellen dat tijdens het transport het voorspatbord gescheurd was, maar dat als we tot een overeenkomst zouden komen dat er bij aflevering kostenloos een nieuwe op zou zitten. Ook zou ik er een set zijkoffers bij krijgen. Dit omdat deze wel op de motor zaten waar we in de eerste instantie interesse in hadden, maar op deze fiets niet.Vervolgens tot een overeenkomst gekomen en drie weken later werd ik gebeld dat ik hem kon komen ophalen. Alle overeengekomen afspraken waren netjes overeen gekomen. Bij aflevering bleek echter dat ze in alle drukte de afleverbeurt vergeten waren, maar deze werd ter plekke nog uitgevoerd. Hierna kon ik op pad met een prachtige en jonge Yamaha Tracer 900.Kortom, een betrouwbaar bedrijf met een eerlijke service, vr

Richard 05-01-2020

Gisteren mijn 2e motor bij ze gekocht, met de 1e nooit problemen gehad en ga er vanuit dat het met deze ook weer het het geval zal zijn. Jongens bedankt weer, het was me een genoegen. Groeten, Richard.

Tim21-12-2019

Beste Ron,Wij vinden het jammer dat u een nare ervaring hebt met Strada motoren.We geven specifiek aan dat we geen motoren kunnen reserveren. Het is wel onze fout geweest om niet te bellen als dit is afgesproken. Omdat we wisten dat de interesse er was in de motor hebben we gelijk gemaild om dit te melden.Echter in ons telefoongesprek heb ik wel aangegeven of er een soort gelijke motor was waar eventueel interesse in was om wellicht daar naar te kijken. Misschien is dit u ontschoten.U bent voor ons nog steeds van harte welkom om 1 van onze motoren te komen bekijken.

Ron20-12-2019

Zeer slechte ervaring met dit bedrijf, gemaild en gebeld over een jonge gebruikte motor.Uiteindelijk overeen gekomen met mijn inruilmotor.Ik vertelde Tim dat ik snap dat hij de motor niet kan reserveren maar ik heb hem gevraagd of hij er rekeking mee wilde houden dat ik dezelfde dag terug zou bellen om langs te komen.Dit was volgens Tim geen probleem en hij ging mij bellen wanneer er een andere geintresserde langs kwam.Gemaild en gebeld met tijd dat we langs zouden komen, krijg je een mailtje terug.HELAAS DE MOTORFIETS IS VERKOCHT.Zonder de vraag of ze verder nog iets voor mij konden betekenen, erg jammer.Ik voel me absoluut niet serieus genomen.Werkelijk mooi assortiment motoren maar afspraken komen ze niet na.

Remco09-11-2019

Vandaag mijn BMW R1200RT opgehaald. Kevin en Tim, dank voor de service en de snelle afwikkeling. Deze heren zijn goud eerlijk en de prijzen zijn scherp. Nogmaals dank en succes.

Dirk02-11-2019

Hi there.Na wat speurwerk op het web belandde ik bij Strada Motoren.Dus huppekee, vanuit Apeldoorn naar het Brabantse land voor de aanschaf van een BMW R 1200 GSA uit 2013.Na aflevering al vrij vlot een weekendje Ardennen om te genieten van deze fantastische fiets. #genotenTerug in Nederland bleek er echter een mankootje de kop op te steken. Kan gebeuren. Balen voor mij, maar ook voor Tim Kevin.De ingreep om het te verhelpen bleek behoorlijk. Maar zonder enige twijfel (en kosten) is het euvel door Strada Motoren verholpen.Dus na het op zeer prettige wijze zaken doen, weten Tim Kevin ook wat service is. No nonsense !! Chapeau !!Heren, ga zo door met jullie zaak bedrijven. Ik ga jullie aanbevelen.Groetjes, Dirk

Philippe van de…24-09-2019

Afgelopen zaterdag bij Kevin en Tim een Z750R gekocht, mijn eerste motor. Natuurlijk, omdat het mijn eerste motor is, niet helemaal zeker wat ik van ze kon verwachten. Maar je wordt hier echt uitstekend geholpen. Beide heren zijn zeer sympathiek en denken met je mee. Ze zijn geen ‘standaard’ verkopers. Niet pusherig, maar geduldig, klantgericht en oplossingsgericht. Ze willen gewoon dat jij met een big smile de zaak uit loopt. Je koopt hier graag een motor. Zeer goede ervaring met deze mannen en ik beveel iedereen aan hier een motor aan te kopen.Nu nog even afwachten totdat de Kawa klaar staat!Eerste motor, dus (nog) geen ervaring met inruil.

Peter Van Loon21-09-2019

Ik heb 4 maanden geleden tot volle tevredenheid bij Tim en Kevin een motor gekocht.Eerst wat bedenkingen gehad, daar de zaak er nu niet bepaald standaard uit ziet.Maar het viel me wel op dat beiden zeer kundig zijn, dit heb ik bij gerenomeerde zaken wel eens anders meegemaakt.2x een probleempje gehad, zonder problemen opgelost.Tot nu toe hebben zij mijn volle vertrouwen.Gr Peter.

Ad15-09-2019

Ik ben inmiddels al enkele jaren tevreden klant bij STRADA. Ik lees op Internet soms enkele negatieve berichten die ik in het geheel niet ondersteun. Het kopen en verkopen van ingevoerde motoren levert voor alle betrokken partijen wat extra risico op. Ik kan uit eigen ervaring zeggen dat dergelijke incidenten bij STRADA prima worden opgelost. Een jaar na aanschaf van mijn BMW R1200GSA bleek er toch spraken te zien van nagenoeg onzichtbare schade aan het frame. Zonder enige discussie trok STRADA deze fout naar zich toe. De oplossing die aangeboden werd was het omwisselen met een soortgelijke GSA die op dat moment binnen stond. Inclusief overbouw van enkele extra’s en accecoires werd dit kostenloos geregeld. Op die GSA rijd ik nu al geruime tijd probleemloos rond. Top geregeld STRADA! Met dit verhaal al veel mensen verwezen naar deze zaak. En die rijden nu ook naar tevredenheid op een STRADA motorfiets.

Martin. 15-09-2019

Ik heb drie weken geleden mijn 2e motor bij strada motoren gekocht een zeer nette Kawasaki z750 .echter na korte tijd een probleempje wat binnen één week keurig is opgelost geen discussie ja/nee garantie gewoon opgelost, top!! Tim bedankt. Gr Martin.

Arnoud14-09-2019

Top bedrijf waar ik mijn triumph tijger 1050se gekocht heb, verkopen geen onzin altijd vriendelijk en lossen eventuele problemen meteen op. Leveren de motoren netjes gepoetst en volgens afspraak af en willen dat de klant tevreden is..Kortom een motorzaak zoals een motorzaak behoord te zijn en welke ik voor 200% iedereen aan kan raden .Kevin en Tim ga vooral door en zal zeker bij een ieder jullie aanraden, succesGroeten arnoud

Nico07-09-2019

Mooie R1200GS Adventure gekocht, en een nette inruil gekregen voor de K1300R.Bij de aflever beurt is alles dat niet helemaal 100% was keurig verholpen, kortom helemaal top mannen van Strada!

peter16-06-2019

ik heb een hele goede ervaring met strada motoren gehad .De motor die ik had uitgekozen heeft een beurtje gehad en er bleken 2 banden op te zitten die 2,3 mm warenvoor de veiligheid hebben ze toch vervangen, dat was voor mij een meevaller want ieder andere zaak had ze waarschijnlijk laten zitten.Kevin bedankt

john17-05-2019

Een geluk bij een ongeluk,mijn BMW GS die ik een paar maanden had is helaas totall loss gereden door iemand die niet goed uit keek! Wakker geworden in de ambulance. Vrijwel meteen na mijn ongeval haddenzonder ongeluk ze bij Strada weer een mooie staan.Ze hebben mijn oude motor opgehaald, netjes met de verzekering/schade expert alles afgehandeld. Ook mijn ‘nieuwe’ motor weer super goed gepoetst, service, advies. Voor een schappelijke bedrag een erg leuke adventure kofferset gekocht en mijn navigatie weer over laten zetten. Ze hebben oude onderdelen van mijn motor nog gebruikt en mijn banden nog overgezet!Weer een en al lof voor Kevin en Tim. service en kwaliteit!

Van der Lee16-04-2019

Twee weken geleden m’n eerste motor (BMW R1200GS uit 2016) opgehaald. Keurige aflevering en zeer content met m’n aankoop. Het rijden: puur genieten! komende weken goede weersvooruitzichten dus heerlijk toeren. Kevin, bedankt!

Anonymous11-04-2019

Woensdag 20-02-2019 op bezoek geweest bij Stradamotoren. Het viel mij meteen op dat het netjes en schoon is. De twee heren liepen beide in keurige bedrijfskleding en er stonden veel mooie nette motoren. Het is toch een goede eerste indruk en je hebt die maar 1 keer. Dat wekt bij mij meteen vertrouwen. Nadat ik verteld had waar ik voor kwam, werd de motor ter bezichtiging klaargezet en vroeg ik of ik ermee mocht rijden. Na het gebruikelijke papierwerk en de groene plaat ben ik gaan rijden. Mijn 2lingbroer achterlatend in de winkel ging ik op weg. WAT EEN GEWELDIGE MACHINE!! Ik kon niet meer stoppen met grijnzen. Tja een slechte onderhandelingspositie. Weet ik maar ja, ik was verliefd. Ik kan mij geen betere koop voorstellen. 01 maart kwam ik hem halen maar ze gaan mij zeker nog vaker zien. Je kunt gerust hier binnenstappen.

Susanne31-03-2019

Tim en Kevin weten wat service is. Wat een toppers zijn het. Ik heb een hele mooie HD Muscle gekocht. Er waren wat probleempjes, maar die zich in zo super netjes opgelost. Ze denken mee en doen er alles aan om de klant tevreden te stellen. Top service! Een zaak waar je vertrouwd een goede motor kunt kopen. Bedankt voor alles!

Ronald30-03-2019

Vanochtend tijdens een prachtige lentezon mijn BMWK1300R opgehaald. De motor was perfect klaargemaakt voor aflevering. De zeer sympathieke Kevin heeft mij prima geholpen bij aankoop en verdere begeleiding. Wat mij opviel is de zeer uitgebreide selectie BMW’s, alsof je bij de officiële dealer op bezoek bent, zoveel keuzemogelijkheden bij Strada. Vervolgens samen met zoonlief een heerlijke motordag gehad. Tijdens de overtocht op de veerpont bij Schoonhoven vroeg een andere motorrijder op een Ducati El Paso mij of ik met mijn nieuwe motor op stap was. Ik glimlachte naar mijn zoon en zij uiteraard ja. Nou Kevin, een beter compliment kan ik je niet geven.

Richard 24-03-2019

Afgelopen zomer bij Strada motoren een KTM 1190 Adventure gekocht. Eerlijk en duidelijk verkoopgesprek. Helaas kleine olielekkage binnen een korte tijd, maar alles heel coulant opgelost door Tim en Kevin. Dus zowel in de aankoop als de service meer dan goed.

Cas23-03-2019

Deze week mijn Kawasaki Z750 opgehaald bij Strada! Wat een prachtige machine, in een super staat afgeleverd. Vanaf het eerste moment was het gevoel goed door de sfeer in de zaak en de klantvriendelijkheid. Zonder moeilijk gedoe is de motor keurig netjes afgeleverd. Echt top, bedankt Tim en Kevin!

Max21-03-2019

Topbedrijf! Ik heb mijn motor hier tegen een zeer gunstige inruilprijs in kunnen ruilen. Mijn nieuwe motor werdt zonder te vragen geheel rijklaar gemaakt en de versleten onderdelen vervangen. Al het personeel was professioneel en zeer vriendelijk. Mij gaan ze hier zeker terugzien.

Rob Kossen16-03-2019

Top bedrijf! Hier nemen ze nog echt de tijd voor je. In januari dit jaar een GS 1200 gekocht die er als nieuw uitzag. Hoewel er meer klanten in de showroom stonden nam Kevin alle tijd zonder stressen. Schappelijke prijs en een goede inruil voor mijn oude R 1100 RT. Hele mooie collectie motoren. Mijn navigatie werd ook nog eens kosteloos overgezet! Ik heb nog niet veel kunnen rijden maar heb gemerkt dat mijn ruitje loszit. Ik moet er nog mee terug hoewel dat niet onder de garantie gaat vallen, maar dat zien we dan wel weer.De volgende motor komt zeker weer bij Strada vandaan. Ik kan deze zaak iedereen aanbevelen. En…..neem bij je aflevering een lekker taartje voor ze mee. Wordt heel erg gewaardeerd!Kevin en Tim, ga zo door!

john aarts06-12-2018

Zeer goede ervaring opgedaan. Ik wilde al een jaar een BMW GS 1200. Via via hier terecht gekomen dus mond op mond reclame. Ook wat reviews bekeken. Op een zaterdag 2 uur zitten praten en tekst en uitleg gehad, een week later mijn motor verkocht en een BMW GS 1200 gekocht uit 2006. Het hele traject van advies, proefrit, eerlijke prijs., was vriendelijk, vlot en correct.Ze hebben nieuwe achterband en voorband gemonteerd, navigatie netjes gemonteerd, beurtje. Prijs was zeer schappelijk. Ik ga hier ook naar toe voor het onderhoud. Het is ene jong enthousiast team.

Huub van Doorn28-11-2018

Een wat late review maar het voordeel daarvan is dat ik wat meer kijk heb op de staat van de motor en de tussentijdse service. Heb een half jaar geleden een Road King gekocht. Bij aflevering bleek de accu toch niet helemaal top, hebben ze er gelijk een nieuwe in gezet. Later nog 2 keer terug geweest voor een kleinigheid en een controle beurt, net binnen de afloop van de garantie. Motor is toen nagekeken op het onderdeel waarvan ik dacht dat er iets mee loos was. Keurig opgelost, heel goede service. Dik tevreden, en nog steeds blij met de motor. Wat mij betreft een aanrader om hier eens te gaan kijken als je iets anders zoekt.

Ed11-11-2018

Een paar maanden geleden mijn GS 2014 bij Strada aangeschaft na een lange zoektocht naar een 2014 GS 1200 LC en waarbij ik meer dan genoeg had van de meer dan arrogante houding van een paar formele BMW dealers.Helder verhaalbij een mooi exemplaar uit 2014, wit grijs en bijna in nieuwstaat, prima inruilbedrag terug voor mijn oude vriend, een GS uit 2006 waar ik met veel plezier op heb gereden.De GS gekocht zonder garantie (deze motorfietsen gaat nauwelijks kapot) maar met een beurt en keurig afgeleverd. Na eenpaar weken nog wat afstellingen latenveranderenen zonder kosten werd tijd voor me gemaakt. Kortom, mannen van niet te veel woorden en een prachtige voorraad GS motoren, meestal geimporteerd uit Engeland maar allemaal in uitmuntende staat, de moeite waard om als liefhebber even te gaan kijken. Kortom, een echte aanrader, enStrada, hou ditzo vast en ik kom zeker weer terug als ik weer zin heb in een vers exemplaar!

David Oei07-11-2018

Begin augustus een Kawasaki Z750 gekocht bij Tim en Kevin. Ik was zeer onder de indruk van de klantvriendelijke houding.Eind Oktober geconstateerd dat er iets mis was met de koppeling. Dit valt natuurlijk niet binnen de garantie aangezien het om een slijtage onderdeel gaat van de motor.Echter, de heren hebben meegedacht en toch kosteloos de koppeling vervangen.Tim en Kevin, ga zo door met jullie prachtzaak en mijn volgende motor kom ik ook zeker bij jullie ophalen!

Aad28-09-2018

Zaterdag 22-09-2018 mijn bmw r1200gs triple black opgehaald .Aflevering ging netjes ondanks dat hij vergeten was door de drukte dat ik hem kwam ophalen.geen gearantie bijgekocht .Allen wel jammer dat er toch niet naar het olie pijl is gekeken .moest bij thuis komst wel wat bij.Stond op minimaal niveau.Groet Aad

Tim22-09-2018

Beste Willemor,Certificaat? De klant heeft bij ons de mogelijkheid een motor aan te schafffen op 35Kw. Dit laten wij doen door een gespecialiseerd bedrijf die een geijkte dyna bank heeft. De klant zal dus altijd het bewijs mee krijgen dat de motor op maximaal 35Kw staat.Ik heb een vermoeden dat dit een zogenaamde ‘nep’ recencie is maar mochten er nog vragen zijn verzoek ik u mij op te bellen of langs te komen om het te bespreken.Met vriendelijke groet,KevinStrada motoren

Willemor Rudolphson21-09-2018

Een half jaar na aankoop erachter gekomen dat het 35 kw certificaat ongeldig is. Dus helaas geen positieve reactie. Ze belazeren je bewust. Mij zien ze daar nooit meer. Ik raad iedereen af om hier te kopen

Inka07-07-2018

Vandaag mijn hele mooie, uit Engeland geïmporteerde BMW F 700 GS opgehaald. Redelijke inruil. Nieuwe voorband en navigatie omgebouwd. Fijne zaak, en de koffie is ook nog lekker!-

Menno05-07-2018

Ongeveer twee maanden geleden heb ik bij Strada Motoren een Honda CB1000R aangeschaft. Ik vond de wachttijd totdat de Honde geleverd werd erg lang (4 weken). Maar dat werd dan wel weer gecompenseerd met de service. Motor is afgeleverd met een beurtje en 6 maanden garantie, hier zat een nieuwe band en accu bij in. Ook was de motor goed gepoetst. Inmiddels zo’n 2.000 km mee gereden, de motor rijdt echt heel erg goed! Niks op aan te merken. Volgende week naar de Eifel! Bedankt Tim en Kevin!-

Rene tammer23-06-2018

Een gebruikte Honda gekocht. Was helemaal in mijn nopjes. Een heerlijke motor. Heb er vier dagen plezier van gehad. Op Texel laadde hij niet meer bij. Nog net de boot over kunnen komen en de motor laten afslepen. Helaas geen garantiepakket genomen omdat zij in Dongen zitten en ik in utrecht woon. De motor op de aanhanger gezet en afgeleverd bij Strada. Wat een heerlijke gasten zijn dat. Vandaag telefoontje gekregen dat het probleem verholpen was en zij dit verholpen hebben zonder kosten. Jullie zijn echt top en eerlijk. Een grote aanrader dus. Ik houdt ze zeker in de peiling als ik weer op zoek ga. Bedankt toppers-

Michel Zanders13-06-2018

Mooie BMW R1200GS-LC gekocht aldaar, helaas ging (BMW kwaaltje) achter schokdemper meteen stuk, koste wat tijd maar hebben het netjes opgelost, orginele nieuwe ipv revisie er onder gekregen. Koop van motor was ook geen nonsens verhalen maar duidelijk zaken doen. Is nog een jong bedrijf maar doen het goed.-

Piet van der Wielen27-05-2018

Ik schrijf eigenlijk nooit reviews, maar nu moet ik! Vrijdag 25 may 2018 mijn HD roadglide opgehaald en HD roadking ingeruild. Prima inruilprijs, eerlijk verhaal over de herkomst, met halfjaarpakket garantie/beurt zelfs nieuwe voorband erop zonder hier om te vragen, zonder extra kosten. Ruim aanbod BMW en Harley vooral. AANRADER !!!-

Piet van der Wielen27-05-2018

Ik schrijf eigenlijk nooit reviews, maar nu moet ik! Vrijdag 25 may 2018 mijn HD roadglide opgehaald en HD roadking ingeruild. Prima inruilprijs, eerlijk verhaal over de herkomst, met halfjaarpakket garantie/beurt zelfs nieuwe voorband erop zonder hier om te vragen, zonder extra kosten. Ruim aanbod BMW en Harley vooral. AANRADER !!!-

V24-04-2018

Bij deze heren kun je terecht voor een motor. Enkele maanden terug een geïmporteerde motor gekocht bij ze. Ik werd prima geholpen en er was goed zaken te doen. Er werd snel geleverd, misschien iets te snel want de Engelse koplamp zat er nog op. Geen probleem want dezelfde dag werd dit nog verholpen. Enkele weken later te maken gehad met een garantie kwestie. Ook hier gaat Strada keurig mee om en ik kon direct weer verder rijden!Strada ga zo door en ik koop mn volgende weer bij jullie ;)-

Jan Blok22-03-2018

Heb hier een harley streetglide gekocht. Na een lange zoektocht ( ging uiteraard eerst voor de goedkoopste) via een kennis bij strada terecht gekomen. Hier gelukkig geen amerikaanse import .(zijn nooit met history en vaak schade gehad) Niet de goedkoopste dus maar wel zekerheid dat het een eerlijke motor is. Een aanrader om toch even te gaan kijken en naar hun verhaal te luisteren. Bij deze bedankt TIm en Kevin.-

Frans S19-02-2018

na aankoop van een mooie GS1200 bleek na een weekje dat het kopelingshendel wat kuurtjes had.Na contact en overleg met Tim heeft Tim het netjes opgelost en kan ik weer lang genieten van mn prachtige BMW R1200GS.Tim bedankt voor de afhandeling

Kees08-10-2017

Mijn BMW GSA ingeleverd en een andere (jongere) meegenomen, zakelijk edoch zeer gastvrij.Snelle en duidelijke afhandeling, perfect!

Arjen Marell29-08-2017

positieve ervaring! Als ruim ervaren motorrijder heb ik alle praatjes (en bla bla verhalen) van motordealers in de afgelopen jaren wel voorbij horen komen. Mijn recentelijke ervaring met Strada is hierop een meer dan positieve variant. Als je op zoek bent naar een scherp geprijsde en goed onderhouden (in mijn geval) lage KM’s BMW R1200 GS, dan is dit een prima adres. Gastvrij, vriendelijk, proefrit zonder afspraak was geen probleem, en netjes alle historie vd fiets in een mapje bij elkaar. Ja het klopt dat veel vd aanwezige fietsen uit het buitenland komen. Mijn GS uit 2009 komt bijv. oorspronkelijk uit Engeland, maar ik heb zelf bijzonder goed ervaringen met BMW fietsen uit het buitenland (Duitsland, Belgie) en nu dusGB. Vaak in prima conditie en dito onderhouden (+ alle onderhoudshistorie aanwezig). Ook thuis afleveren was geen probleem,en ook netjes zoals was afgesproken op de juiste dag en tijd.Dus prima no-nonsense adres. Ga zo door mannen!

Marc13-08-2017

Hallo Heren,Gisteren mijn Bmw F800 GT opgehaald.Service en aflevering was perfect, nogmaals bedankt voor alles….P.S. lekkere koffie bij julie…Marc

John29-07-2017

Onlangs bij Strada geweest om mogelijk een jonge BMW te kopen. Bleek de inruil in relatie tot de scherp geprijsde motoren toch geen feestje. Verhaal over eigen onderhouds mogelijkheden en bijkopen garantie en gegeven dat veel motoren uit buitenland komen heeft mij doen besluiten geen motor te kopen.

Jan 07-05-2017

Na goede voorlichting gekozen voor een 2010 R1200GS. Net na de garantie werkte de snelheidsmeter niet goed meer. Is uit coulance netjes gerepateerd, klasse!

Jeff01-04-2017

Reactie op vorig bericht: Banden vielen nog wel net binnen de wettelijke eisen, maar waren onverantwoord om de weg op te gaan. Zeker met nat wegdek.

Jeff01-04-2017

Strada Motoren…Op het eerste gezicht een leuke motorzaak in het pitoreske dorpje te Dongen. Goede motoren, keurig netjes in een rij.Om deze reden een motor gekocht bij Strada motoren (een Suzuki GSXR 600) een drietal jaar geleden. Weliswaar een motor gekocht waarvan twee banden niet voldeden aan de gestelde wettelijke profieleisen, ten slot van rekening had ik hier zelf naar moeten kijken natuurlijk. Achteraf wel opgelost door twee nieuwe banden te monteren, dat dan weer wel. (had natuurlijk eigenlijk niet mogen gebeuren, maargoed).Na deze drie jaren toch weer een bezoek gemaakt voor het bekijken van een potentieel nieuwe aankoop, de Kawasaki Z1000, a 8250 euro. Daar waar ik in eerste instantie toch een (kleine) principiele onderhandeling met de prijs verwachtte, gelet op de eerder aangekochte motor met daarbij een vervelende ervaring, namelijk de twee banden die niet aan het profiel voldeden met de gevolgen van dien, geen enkele spijker tussen de prijs te krijgen! De bekende verkopersuitspraken werden per slot van rekening uit de kast getrokken, want ‘de motor stond al op het scherpst geprijst en er werd gerandeert dat de prijs qua verhouding tot de motor nergens anders zo zou worden aangeboden”De motor zal toch wel dit weekend worden verkocht’.Dus bent u voornemens om eens een (stevige) onderhandeling met de zaak te maken. Rekent u uzelf niet rijk. U komt van een koude kermis thuis…’de prijs is namelijk al erg scherp’Achja, het blijft natuurlijk een leuke business de motorhandel! Dat dan weer wel…

Maros Boskovic17-12-2016

Beste Kevin en Tim,Vandaag eindelijk mijn Triumph Explorer opgehaald. Heb mijn Harley ingeruild en kreeg daar een goede prijs voor. Jullie hebben een prachtige nette motorzaak met motoren die in uitstekende staat in de showroom staan, dat was meteen het eerste wat je opvalt als je voor het eerst bij Strada motoren binneloopt. Beiden hebben een goede en kieskeurige kijk op de motoren die ze in de showroom zetten. Blijf dit volhouden want daarme maak je het verschil…..Dan rest mij nog te zeggen dat ik zeer klantvriendelijk en professioneel behandeld ben, mijn complimenten naar jullie beiden. Fijne dagen en een goed 2017. Groetjes Marossi.

Marcel Kraaijeveld16-07-2016

Na 13 jaar trouwe dienst mijn Vstrom DL 1000 ingeruild voor de BMW R 1200 GS LC uit 2013. Via de site van Strada zag ik de GS, en was gelijk verkocht! (al was het maar vanwege de mooie professionele foto’s).Tijdens de proefrit ging er een geel lampje banden, bleek de bandenspannings sencor te zijn. Na reset kwam ik de motor bij aflevering ophalen. De GS komt uit Engeland zodat de aanduiding in miles was, dit kon ik op kosten van Strada resetten bij een BMW dealer in Rijswijk. Tijdens het rijden ontstond er een vreemd euvel, naast een fiets rijden stond de teller op 210 km/uur, en op de snelweg reed ik 35 km/uur….Ook dit heeft Strada (onder garantie die ik extra had afgekocht), dmv het vervangen van het motortje van de kilometer naald, verholpen.Complimenten voor de juiste en nette afhandeling.Vriendelijke groet,Marcel

Jeroen Smeets 30-06-2016

Beste mannen!! Bedankt voor de flexibiliteit zodat ik in de gelegenheid was om een super mooie honda cb1000R te kopen bij jullie die in top conditie is!Goeie prijs goeie service duidelijk n alles netjes in orde ! Geniet van het komende seizoen en bedankt voor de goeie zorgen!Gr Jeroen Smeets

L.R. Kerdijk28-01-2016

Na vele jaren snelle machines, hoofdzakelijk van Italiaanse makelij, nu na 30 jaar motorrijden een Harley Davidson, na het hele land te hebben doorzocht kom ik in Dongen terecht, waar mijn potentiele motorfiets staat.gezien de afstand Groningen – Dongen nogal een tijdrovende onderneming is vorige week toch even een ‘ wereldreis ‘ gemaakt.Na 3 uur rijden en een ‘ beloofde’ kop koffie rond de tafel voor de inruil van mijn huidige motorfiets en dit verliep prima, binnen afzienbare tijd was ik ( voorlopig ) eigenaar van een Harley Davidson Road KingNa zeker 12 motoren en 30 jaar heb ik zelden een motorzaak gezien waarbij de eigenaar ( Tim ) en medewerker Kevin, zo gepassioneerd zijn met hun werk.Ondanks de nog jonge Leeftijd een professionele aanpak en super netjes.Aanstaande vrijdag ga ik m’n motor halen en als ik hier net zo veel plezier aan ga beleven als de manier waarop ik ‘m kocht, teken ik ervoor.Mannen,….complimenten !!

Henk25-01-2016

Twee weken geleden Strada-site bekeken, daar stonden prachtige jonge motoren op. Op de vrijdagmiddag stoute schoenen aangetrokken om toch maar even in Dongen te kijken. Foute boel, in het echt nog mooier als op de site. Geen opdringerig verkooppraatje, maar gewoon alle info, zonder gepush. Volgende dag terug om toch een proefrit te maken. Nu in bezit van een mooie BMW F800GS met flink wat opties. Mannen van Strada bedankt, dat worden mooie kilometers, kom zeker nog terug om een bakkie te doen.

H.Groen Kampen15-01-2016

Net een motorfiets gekocht bij Strada motoren.( Triumph tiger explorer XC )Als hij rijdt zoals de service tot nu toe is, dan worden dit super kilometers de komende tijd.

Ad11-12-2015

Vandaag ondanks het ‘matige’ motorweer mijn motorfiets opgehaald in Dongen.Motor was keurig en had zoals afgesproken nog vlug een servicebeurt gekregen,werd vervolgensin de regen ! nog even afgezeemd,om netjes op weg naar huis te kunnen vertrekken.Ding rijdt zo lekker( K1300R) dat ik de halve middag op pad ben geweest !Goed gedaan mannen,,,

Peter06-10-2015

Heb in juli een BMW 1200gs aangeschaft.zeer tevreden ,Vriendelijk en behulpzaam met goede service.Kwam na 2 maanden erachter dat er een slag in het achterwiel zat,na overleg met TimWerdt er toch netjes een andere velg geregeld.heel fijn ga zo door .

Roger18-09-2015

Ik dacht laat ik na anderhalf jaar maar weer eens een berichtje plaatsen. Vorig jaar februari een 1200 GS aangeschaft bij Strada en sindsdien 45000 heerlijke km ermee gereden. In die tijd 2 probleempjes: het contactslot had een nieuw schakelaartje nodig en momenteel zit de uitlaatklep vast. Maar ja, dat laatste gebeurt bij bijna alle BMW’s 😉 Heb dus geen seconde spijt gehad van mijn aankoop bij Strada en zou er zo weer een andere aanschaffen. Maar dat kan nog wel even duren want ik ben zeer tevreden met deze GS. Volgende week mag hij mee naar Zwitserland en Oostenrijk om de Alpenpassen te bedwingen. Misschien post ik over anderhalf weer een berichtje als de teller op 110.000 staat!

Erwin van Melis09-09-2015

In Juli 2015 mijn GSA 2006 gekocht bij STRADA, ondanks dat er geen nadelen aan waren had ik liever een model 2008 gehad(achteraf) in Overleg met Tim de volledige aankoopprijs teruggekregen en bij hem een 2008 GSA model 2009 gekocht in Augustus. Deze prachtige GSA is netjes afgeleverd met nieuwe garantie, in de eerste verre rit onder volle belasting en bepakking bleek de koppeling licht te slippen, dit is volledig( nieuwe koppeling) en vakkundig hersteld door RECO onder garantie.Ik heb wel eens anders meegemaakt bij de dealer, bewijst dat men ook goed kan kopen bij een bedrijf wat service hoog in het vaandel heeft staan en word ondersteund door een vakkundige monteur.

Gerrit Schins 05-09-2015

heb in november 2014 mijn r1200 gs opgehaald bij strada super motor reed echt prima maar na een paar weken lekte de prise as keerring deze is toen door René van reco motoren vervangen onder garantie geen probleem bij strada .Een paar weken geleden kreeg ik diverse mankementen aan de gs waaronder de cardan en de koplamp , dat was een dure reparatie met Tim contact op genomen over deze problemen .Ondanks dat de garantie al een half jaar verlopen was , heeft Tim toch de grootste kosten op zich genomen.De motor is door René van reco motoren super hersteld beide heren hartelijk dank voor deze super service,dit zijn de zaken waar service hoog in het vaandel staat.Heren van strada en reco motoren bedankt voor deze geweldige service.

Bert Nijenhuis08-08-2015

Gisteren mijn 1200gs opgehaald en de eerste 350km er opzitten.Heerlijke motor, ziet er keurig uit en is prima afgesteld (hulde, René).Nette inruilprijs voor mijn oude BMW. Afspraken meer dan goed nagekomen en op een prettige manier ontvangen en geholpen.

Jos Donker01-07-2015

Prima inruil BMW 1100GS, prima aanschaf BMW 1200GS en prima garantieregeling. Prettige service en fijne link naar Reco Service voor onderhoud. Zeer tevreden.

Harley Davidson26-06-2015

Vandaag dan mijn eerste vette Harley mogen aanschaffen bij Strada Motoren! Wat een vet ding zeg! Ik heb er de tijd voor genomen en dit was dan ook geen enkel probleem voor de beide verkopers. Ik ben dan ook zeer tevreden over de klantvriendelijkheid en de tijd die de verkopers voor me namen! Er hangt een relaxte sfeer. Nogmaals bedankt jongens, ik kom zeker nog is terug voor een bakske koffie, gr.

marijke den braber25-05-2015

1 week geleden een Harley cross bones gekochten Afgelopen zaterdag mijn Harley opgehaalddeze zaak is op de goeie weg nette motoren en je wordt er netjes behandeldben tot nu toe zeer tevreden over deze zaak en ik zal zeker dit mondeling door vertellen aan andere motorrijders .ga zo door jongensgroetjes van een zeer tevreden klant

Roeland Persijn08-05-2015

Vorig jaar september een BMW r1200rt gekocht uit 2005 met een maagdelijke km stand van 10.500. Ik ben heel tevreden over Strada en mijn motor. Nette showroom, mooie motoren en duidelijke voorwaarden. Een zaak waar ik het gevoel kreeg dat er nog ouderwets eerlijk zaken wordt gedaan. Dat heb ik bij de ‘grotere’ motorzaken wel eens anders ervaren.

Freek van Eck27-02-2015

Een kleine 2 maanden geleden een BMW GSA aangeschaft. Na een ruime zoektocht van enkele maanden op internet, uiteindelijk bij Strada motoren terecht gekomen. Een zeer scherpe prijs bij een prachtige occasion. Direct een afspraak gemaakt en een paar dagen later de proefrit. Gemaakte afspraken zijn nagekomen en een enkele weken later (de BMW moest nog ingevoerd worden) deze motor opgehaald. Na aankoop ben ik er ook achter gekomen dat ze een geweldige service afgeven. Problemen worden verholpen en je wordt voorzien van erg goed deskundig advies. Inmiddels enkele 1000-en km’s verder op de teller en de motor rijdt zoals je hoopt dat hij rijdt! Strada motoren: een echte aanrader!

Peer21-12-2014

Halloa, bedankt voor de accessoires.TOP!Gr Peer

herris05-12-2014

enkel maanden terug hebben wij onze tweede harley bij Strada gekocht. na de nightster dit maal een streetglide. Op zaterdag middag weze kijken en inderdaad zag de motor er supper netjes uit. Met een maar de knoop door gehakt en hem aangekocht.De inruil prijs voor mijn steetbob was acceptabel en netjes te noemen. dagen er na toch maar ff een proef rit gemaakt en afspraken gemaakt voor de levering. Er moesten nog wat technische en cosmetische probleempjes worden op gelost die na de proefrit naar voren waren gekomen. Was toen wachten tot hij klaar zou zijn. zou toen uiteindelijk toch langer gaan duren dan was afgesproken…na levering bleek toch niet alles naar wens te zijn . zijn toen toch enkele weken bezig geweest om de motor helemaal naar wens aftewerken.. Jammer genoeg heb ik er niet echt geluk mee gehad.. heeft nog maanden geduurd voor alles in orde was…Maar Tim heeft er echt alles aan gedaan om het voormekaar te krijgen.. alle lof voor zijn inzet.. zou zo weer een motor bij Tim kopen. Hij doe er alles aan om het netjes af te werken ondanks dat het toch tegen kan zitten.groetjesss herris

Frank-Jan19-09-2014

Sinds 2 weken bezitter van een BMW 1200gs triple black. Bij veel dealers kreeg ik te horen dat mijn hp2 megamoto een onmogelijke motor was om in te ruilen en kreeg dan ook belachelijke inruilprijzen te horen. Na een makkelijk en open telefonisch gesprek met Tim, ging hij eens informeren voor mij wat de mogelijkheden zouden zijn. Onder andere in Duitsland werd gekeken naar reeële inruilprijzen en Tim kwam dan ook met een keurige aanbieding.Een, zoals op de website beloofde, zo goed als nieuwe 1200 gs stond in de showroom. Na een nacht slapen besloten en inmiddels 2 weken verder kijk ik met een goed gevoel terug op de gemaakte deal.Heb de motor meteen meegenomen naar de Eifel, waar we afgelopen week dik 2500 kilometer gereden hebben. Heerlijk motor, zonder problemen!De garantie van 3 maanden en de verhalen in dit gastenboek van andere kopers geven vertrouwen.Top zaak, goede prijzen, nette motoren en waar nog hard gelopen word voor een klant.

Hans van Bijnen11-09-2014

Ik wil je bedanken voor de geweldige nazorg van de nalevering van de motor tassen.Het hele traject van Harley inruilen en aankoop BMW R1200 is gewoon geweldig gegaan.Dus ben ik een zeer tevreden klant en ik zal je zeker aanbevelen als er iemand een motor wil kopenMet vriendelijke groet Hans

Jan09-09-2014

jan04 jun 2014We hebben onlangs een jonge GS aangeschaft, geïmporteerd uit Engeland. Prima service gehad, ook met de ombouw van de koffers. De motor loopt als een zonnetje. Een puntje van aandacht blijft het omzetten van de Engelse naar de Nederlandse uitlezingen van de boordcomputer. (gemiddeld brandstofverbruik) Probleem schijnt bij BMW te liggen maar ik heb er alle vertrouwen in dat het goed komt.GroetTim

Ed Vlieg09-09-2014

Sinds may van dit jaar de trotse bezitter van een bij Strada gekochte R1200GSA. Na ruim 2000 heel tevreden kilometers kreeg ik tijdens een tocht over de Veluwe ineens te maken met een onwillige motor. Bij abrupt vermogen vragen liep de motor op 1 cylinder. Omdat ik het niet vertrouwde, maar bij Simako in Apeldoorn aangeklopt. Na een nacht op de intensive care bleek er een staafdynamo kapot. Vervanging en reparatie zou tegen de € 200,00 gaan kosten. Omdat de motor nog 3 dagen in de garantie viel toch maar even Tim van Strada gebeld. Uit de reactie van Tim bleek dat ik een motor had gekocht bij een dealer die voor en vooral achter zijn product staat!! Stuur de rekening maar op en ik maak het bedrag over.Zo gezegd en gedaan en na een paar dagen het geld weer op de rekening. Een hele dikke chapeau voor de mannen van Strada!! Een adres wat ik van harte kan aanbevelen!!

Wilko11-06-2014

Op een dinsdagavond in april ben ik bij Strada gaan kijken naar een B-king die bij aankomst keurig gereed stond midden in de zaak, zodat ik hem goed kon bekijken. Ter plekke heb ik gemeld dat ik ook wel interesse had in een Z1000SX die ze hadden staan. Ook die werd direct uit de rij gehaald, om hem te kunnen bewonderen. Het was geen probleem om een proefrit te maken, om zo beide motoren met elkaar te vergelijken. Uiteindelijk is de keuze op de Kawa gevallen.Vervolgens duurde het ruim twee weken tot het kenteken binnen was en kon ik de Kawa op een zaterdag ophalen. De formaliteiten waren snel geregeld.Ik ben de motor direct vanaf de eerste dag flink gaan gebruiken en merkte vrij snel dat hij hinderlijk trilde en bijgeluiden maakte. Ik dacht direct aan een versleten ketting en toen ik die eens wat beter aankeek bleek dat die inderdaad zijn beste tijd had gehad. Ik heb er nog even mee doorgereden, maar zat me constant te ergeren aan het getril in de voetsteunen en heb vervolgens mijn klacht gemeld bij Strada. Ik kreeg vrij snel bericht terug met de mededeling dat een ketting in principe een slijtagedeel is en daarmee buiten de garantie valt, maar dat het gebrek al aanwezig was toen de motor hun bedrijf verliet. Men vond dat men daarmee in gebreke is gebleven en ik kreeg het aanbod de ketting kosteloos te laten vervangen. Ik kon een afspraak maken met Nippon bikes te Tilburg, hun reparateur. Daar is vandaag een nieuwe kettingset gemonteerd, waarmee de klacht is opgelost. De Kawa rijdt nu lekker soepel, zoals het hoort.Al met al ben ik erg te spreken over de geboden service en de wijze waarop mijn klacht is afgehandeld. Naast mijn tevredenheid over Strada motoren wil ik nog even vermelden dat ik ook erg tevreden ben over de reparatie bij Nippon bikes. Daar wordt erg netjes gewerkt.

J. Li09-04-2014

Beste Lezer,Vanaf vandaag een maand lang trotse bezitter van mijn Suzuki Gsx-r 1000 K8 White Carbon Edition En de eerste 1000Km’s zijn al een feit.Via marktplaats ben ik met Strada motoren in contact gekomen. Wat meteen opvalt zijn de jonge eigenaren en de verschillende gewilde modellen en type motoren die zij aanbieden in hun portfolio. Een goed verzorgde show ruimte met het typische Brabantse ontvangst.Voor mijn dagelijks brood bezoek ik zelf op dag basis 2 a 3 verschillende bedrijven en kom in veel contact hierdoor met verschillende type’s ondernemers.Mijn complimenten gaan uit naar Tim en zijn team voor het hele verkoop proces en de manier waarop die in mijn situatie is gegaan.Snel schakelen en meedenken met de klant is een dikke 10 waard.Ik verwacht dat deze jongens die nu nog wel kleiner zijn snel zullen groeien tot een Nederlandse grote speler op het gebied van motoren.GO GET THE BUSINESS!

Esther Willem30-03-2014

Onlangs een prachtige Harley Davidson XL 1200N Nightster gekocht.De motor is keurig afgeleverd met beurt en een nieuwe accu.Dit is nog een bedrijf waar service en kwaliteit hoog in het vaandel staan.En zeker niet op de laatste plaats de klantvriendelijkheid.Met deze heren kun je nog wat regelen zodat je met een goed gevoel tot overeenstemming kunt komen.En voor een bakske koffie is er altijd tijd ook na aanschaf ben je nog welkom en hebben ze tijd voor je.MvgEsther Willem

Roger19-03-2014

Heb bij Strada een 1200GS gekocht en er inmiddels 3000 tevreden km op gereden. Ik had eerst twijfels over een importmotor maar de onderhoudshistorie was volledig, inclusief facturen van de Enhgelse werkplaats. Dat en de proefrit wekte vertrouwen dus tot aanschaf overgegaan. Er was een probleempje met de accu en dat is door Strada keurig opgelost. Mijn indruk is dat er eerlijk zaken wordt gedaan, en dat de mannen hun zaakjes netjes voor elkaar hebben. Ik kan het zaken doen met Strada dan ook aanbevelen.Groet Roger

Wouter24-02-2014

Afgelopen week wezen kijken naar een Triumph Street Triple. Ontvangst was beleefd en netjes. Showroom zag er verzorgd uit. Bij inspectie van de Triumph bleek dat het een Engelse import motor was, hetgeen opzich geen probleem is. Wat wel een probleem was, was dat er lakschade met een lakstift en spuitbus was weggewerkt; de slijtage sporen was de achterremschijf niet overeenkomstig waren met de km-stand; de knipperlichten loszaten; diverse krassen op de motor zaten. Kortom…geen nette motor, hetgeen in eerste instantie wel was aangegeven. Ik had me de reis beter kunnen besparen. In deze tijd kan een motorzaak zich dit soort zaken niet meer permiteren.

Tim24-02-2014

Beste Wouter,Bedankt voor je reactie.Wij staan voor eerlijkheid en duidelijkheid vandaar onze reactie.Het is mogelijk dat de motor wat gebruikerssporen heeft, echter dit is normaal bij gebruikte motoren. Wij zijn dan ook van mening dat de prijs kwaliteit verhouding erg goed is.De km stand is aantoonbaar en wij zorgen er ook altijd voor dat dit klopt voordat wij een motor inkopen. De slijtage op de achter remschijf ligt binnen de marge. Wellicht dat de vorige eigenaar de achterrem meer heeft gebruikt dan gemiddeld.Wat het loszitten van de knipperlichten betreft, dit hebben we over het hoofd gezien en is inmiddels verholpen. Dit zou anders bij het klaar maken voor aflevering naar boven zijn gekomen.Je bent natuurlijk van harte welkom om een andere Speed Triple te komen bekijken.Wij hopen dat we naar tevredenheid hebben gereageerd. Mochten er nog vragen en/of onduidelijkheden zijn kun je altijd contact met ons opnemen.Met vriendelijke groet en graag tot ziens!

David03-01-2014

Ik was al een tijdje opzoek naar een Harley.Kwam elke keer weer terug op de site van Strada Motoren.Zij hebben een goed en gevarieerd aanbod voor de juiste prijs.Alles is mogelijk, de klant komt op de eerste plaats.Echt geweldig jongens ga zo door, ik kom vaker langs voor een bakkie.Thanks voor de onwijs mooie Street Glide

Ton de Leeuw22-12-2013

Bij strada geweest voor een gs en was verbaasd over de staat van de motoren en van de enorme keuze.Bijna alles is mogelijk,en er werd goed nagedacht over een juiste keuze.Kortom een aanrader als men een bmw gs zoekt.Erg bedankt tim voor de goede service.Tot snel ,gr Ton [rode adeventure]

Ton Vroomen29-11-2013

Ik heb dit jar een fireblade gekocht bij strada motoren, en moest aanspraak maken op de garantie. zowel voor Tim laswel voor mij een vervelende periode, Maar ik moet zeggen dat Tim er alls aangedaan heeft om ij tevreden te stellen en dat is gelukt. Hulde dit is ouderwetse kwaliteit. ga zo door . Gr Ton.

Dirk27-08-2013

Strada Motoren is een bedrijf dat de service en oplossingsgerichtheid voor een klant na de koop hoog in het vaandel heeft. Hulde !!

Frank04-08-2013

Gisteren een Z1000 van bouwjaar 2008 gekocht bij Tim.Mooie zaak, geen opdringerige mensen, nette motoren voor een goede prijs.Kortom een aanradar om bij Strada een motor te kopen.Groet,Frank

Gerard Pape18-05-2013

Bij tim een hele dikke harley streetglide gekocht,zeer goed advies gehad,werd zelfs aangeradenom eerst op mn gemak elders te kijken.Uiteindelijk toch weer terug en de deal gedaan.[kreeg weinig voor mijn shadow 1100 terug maar onder aan de streep toch tevreden,en daar gaat het om]Ik kom snel met mijn clubje een keer koffie drinken wie weet koopt jos de cvo ultra.Tot snel tim.Gerard

Björn08-05-2013

Na diverse teleurstellingen bij diverse motorzaken uiteindelijk bij Strada Motors mijn motor gevonden super bike Suzuki GSX R 600 K8

Albert02-05-2013

Ik was op zoek naar een Harley, na jaren te hebben gereden op Honda’s, Yamaha’s en een enkele Kawasaki, nu helemaal anders op mijn (bijna) nieuwe Harley Davidson Fat Bob.Weinig kilometers en redelijk geprijsd, (mijn TDM900 toch ingeruild ondanks de wat lage inruilprijs).

René27-04-2013

De eerste indruk.. Mooie motors weinig kilometers. Had me verheugd vandaag een motor te kopen bij Strada. Helaas omdat ze motoren niet achterhouden greep ik naast de prijzen ‘mijn droommotor’

Frank19-04-2013

Hoi timBij deze,heel er bedankt voor het snelle leveren van mijn droom motor.Ik kom je nog een keer bezoeken met een limburgse vlaai voor bij de koffie.nog maals bedankt!!groetjesfrank [ducati diavel]

Ekrem29-03-2013

Was een tijdje aan het kijken voor een R1, en toen zag ik de mooie candy apple red R1 staan waar ik meteen verliefd op werd.Vriendelijk en erg goed geholpen, mooie motoren met weinig kilometers! Echt allemaal in nieuwstaat.Zeer tevreden over de behandeling. Mooie zaak.Tim veel success met je Zaak.Ekrem

Peter25-03-2013

Wat een prachtige Bonneville t100.

Frank25-03-2013

Waar kan ik de openingstijden vinden van jullie zaak? Tot nu toe krijg ik ze niet gevonden op de website, miss een tip om ze onder Contact te plaatsten, of iets van op afspraak open.

Bart Cornelis16-03-2013

Na gedegen oriëntatie heb ik bij Strada Motoren mijn K1200GT ingeruild op een BMW F800GS. Bij binnenkomst viel al direct op dat hier enkel (relatief) jonge motoren in uitstekende staat te vinden zijn.Ik heb een eerlijke en reële prijs gekregen voor mijn motor en ben op een uitermate correcte manier behandeld. Voor de aflevering van de F800GS hadden we enkele zaken afgesproken en deze zijn stuk voor stuk nagekomen.Ik denk dat veel ‘merkdealers’ een voorbeeld kunnen nemen aan de klantgerichtheid van Strada Motoren, hoe dan ook, ik ben zeer tevreden over de behandeling die mij ten deel viel.Ik ben ervan overtuigd dat Strada Motoren zich op een positieve manier onderscheidt van andere dealers en zal zonder aarzelen iedereen naar ze doorverwijzen.

Eric de Kestelaar16-03-2013

Was op zoek naar een kawasaki z750,helaas was de moter die ik op het oog had al verkocht.Werd echter binnen 1 dag al gebeld dat er een andere binnen was gekomen,ben vandaag gaan kijken endeze was zowaar nog mooier als de z die ik op het oog had.Kortom een zaak met hart voor zijn klanten,Leuk kennis te maken met je tim,tot volgende week.Eric

Mark09-03-2013

Dit is een zaak met verstand van motoren,echt super geholpenen ben zeer blij met mijn yamaha r6.Raad iedereen aan als ze de moter hebben die u zoekt te gaan kijken,voordat je een moter ergens anders koopt.bedankt tim!en succes verder ,groetjes mark [zwarte r6]

Motorrad Handel…04-03-2013

Oh Danke für die Tolle Maschine,besser geht nicht freue mich auf weiter zusammen Arbeit, Freundliche Grüsse Harley Dortmund

Erwin Kester05-02-2013

Hoi Tim,Ik ben benieuwd naar je eigen motorzaak, het ziet er mooi uit, ik zie wellicht mogelijkheden voor het onderhoud van de Yamaha in de toekomst ;)Tot zaterdag,Groet Erwin

Walter05-02-2013

Hey Tim,Van harte gefeliciteerd met je eigen zaak! Heel veel succes en ik kom gauw een keer kijken en in het voorjaar/zomer zeker om er een te kopen…Groetjes Walter