Motor huren

Wil je een motor huren voor een of meerdere dagen? Bij Strada Motoren huur je voordelig een motor, allrisk verzekerd en volledig RDW-gecheckt. Elke motor is volledig afgetankt en klaar voor gebruik. Voor slechts €10,- per dag kun je tevens een navigatiesysteem inclusief houder huren. Zo rijd je direct weg en gaat je roadtrip soepel van start!

Professioneel motorverhuur in Dongen: huur een motor voor een scherpe prijs

Een motor huren doe je in Dongen bij Strada Motoren! Wij werken samen met Motoshare waar we onze motoren in een prachtig pand hebben klaarstaan voor je! Een motor huren als particulier is ook voordeliger dan een motor kopen. Zeker wanneer je bijna nooit motor rijdt. En het is ideaal als je tijdens je vakantie een lange rit wilt maken en van de omgeving wilt genieten. Voor een dag, weekend of week een motor huren is dan ideaal! Je rijdt al vanaf €95,- per dag een motor naar keuze. Huur je twee dagen, dan betaal je €91,-, bij drie dagen €86,- en bij 4 dagen of meer slechts €82,- per dag.

Aantal dagen Prijs per dag
1 dag €95,-
2 dagen €91,-
3 dagen €86,-
4 dagen €82,-

Wat zijn de voordelen van een motor huren?

Motoren huren is niet alleen voordelig maar ook erg praktisch! Je kunt gelijk jouw favoriete model uittesten en het is ideaal voor een citytrip of vakantie.

  • 01 Huren kan al vanaf €95,- per dag
  • 02 Wij regelen alle controles en keuringen
  • 03 Je motor is direct rijklaar
  • 04 Je bent altijd allrisk verzekerd
  • 05 Navigatiesysteem incl. houder te boeken voor €10,- p/dag
  • 06 Je bent flexibel en hebt alle vrijheid tijdens jouw roadtrip

Merkmotor huren voor een dag, weekend of vakantie

Wil je een Harley Davidson, BMW of Kawasaki motor huren voor een dag? Of juist een Honda x adv, Yamaha R1 of MT70, of gewoon een 125cc of 1000cc motor huren voor een dag of week? Wij hebben van diverse merken een huurmotor staan. Zoek je iets specifieks, dan helpen we je graag met het vinden van de perfecte motor. Een motor huren voor vakantie, of een lang weekend in de Ardennen is heel populair omdat je zelf geen dure motor hoeft te kopen en gelijk kunt opstappen op jouw favoriet.

Crossmotor, cruiser, racer of chopper huren

Wij verhuren verschillende soorten motoren. Je kunt een crossmotor, cruiser, racer of chopper huren bij ons voor een voordelige prijs. Het maakt niet uit of je een beginnend of juist heel ervaren motorrijder bent: je kunt met motorverhuur jouw favoriete motor een of meerdere dagen testen en tegelijkertijd genieten van de beleving! Ook als je overweegt om jouw motor in te ruilen is het huren van een motor een goed idee. Je kunt zo perfect uitproberen of een merk of type motor bij je past, voordat je bij ons komt snuffelen in de showroom.

Wat heb je nodig voor het huren van een motor?

Je hebt een A1 motorrijbewijs nodig en je ID-kaart of paspoort. Vergeet ook niet je motorrijkleding, helm en navigatiesysteem mee te nemen. Heb je zelf geen navigatiesysteem, dan kun je dit ook voor een kleine meerprijs (€10,- per dag) huren. Alles omtrent het verhuur van een motor (APK-gekeurd, direct rijklaar etc.) nemen wij voor onze rekening. Overigens mag je ook een motor huren en rijden met autorijbewijs B. Je mag dan een motorfiets of scooter tot 125cc rijden. Voor meer cc heb je een A1 rijbewijs nodig

zo vind je de beste budgetmotor

Het huren van een motor regel je snel en eenvoudig bij Strada

Wij bieden vrijwel iedere motor te huur aan. Bel ons voor beschikbare motoren op 06 83903439 of stuur ons een mailtje. Hebben we jouw motor even niet op voorraad? Dan zoeken we graag met je mee naar een goed alternatief.