Motordealer

Wij zijn de motordealer met zo’n 100 jong gebruikte motoren op voorraad. Kom eens langs in onze winkel in Dongen of stel je vragen door ons te bellen!

Persoonlijke aanpak

Jong gebruikte motoren

Aanbod en onderhoud

Motordealer

Wij zijn dé motordealer in jong gebruikte motoren. Met altijd een ruime voorraad van zo’n 100 motoren vind jij vast en zeker de motor van je dromen. Je profiteert bij ons niet alleen van veel keuze, maar ook van persoonlijke service en transparantie. Kleine lettertjes? Daar doen wij niet aan.

Motor

Maak kennis met onze motordealer

Onze tweedehands motordealer in Dongen helpt je verder! Of je nou op zoek bent naar een BMW, Kawasaki, Honda, Suzuki of Aprilia; bij ons zit je goed. De prijzen die we hanteren zijn ook uiteenlopend. Zo hebben we prachtige exemplaren die geschikt zijn voor de beginnende rijder met een kleiner budget, maar kunnen we ook aan al je wensen voldoen als je op zoek bent naar dé motor van je dromen die wat hoger in de prijs ligt. Ontdek het alvast in onze webshop om een idee te krijgen van wat we je zoal aanbieden.

Breng een bezoek aan onze showroom

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden bij onze motordealer? Kom dan eens langs bij onze motorzaak vlakbij Tilburg! Ook buiten openingstijden verwelkomen we je graag. Maak hiervoor wel even een afspraak door te bellen naar 06-83903439 of een e-mail te sturen naar info@stradamotoren.nl. Ook voor andere vragen zijn wij via deze contactmogelijkheden te bereiken.