Motorwinkel Brabant

Motor Brabant

Breng een bezoek aan onze motorzaak in Brabant om ons ruime aanbod te ontdekken! Wij zetten de koffie alvast klaar. Tot zo bij ons in Dongen!

Persoonlijke aanpak

Jong gebruikte motoren

Aanbod en onderhoud

Motorzaak in Brabant

Bij onze motorzaak in het midden van Brabant koop je de motor van je dromen. Wij hebben ruim 20 jaar ervaring in de branche en weten met onze kennis motoren van topkwaliteit in te kopen. We kijken hier kritisch en met zorg naar, zodat jij hiervan profiteert. In onze motorwinkel in Brabant hebben we te allen tijde minimaal 100 motoren op voorraad van allerlei merken. Zo weten we iedere motorrijder te verblijden.

Motor

Onze motorzaak in Brabant staat bekend om service

In tegenstelling tot veel grote motorwinkels in Nederland, hebben wij service hoog in het vaandel staan. Je bent hier geen nummer, maar een zeer gewaardeerde klant waar we de tijd voor nemen. Dit betekent voor ons ook dat we de zaken transparant houden. De motoren die te koop staan bij ons, hebben allemaal een prijs zónder kleine lettertjes. Het op naam zetten van je motor, tijdelijke all-risk-dekking en het verdere rijklaar maken van je motor: we doen het allemaal zonder extra kosten te rekenen.

Onderhoud van je motor bij ons in Brabant

In onze motorwinkel in Dongen, in het midden van Brabant, kan je niet alleen terecht voor het kopen van een motor. Ook voor onderhoud staan we voor je klaar. Terwijl jouw motor onder handen wordt genomen, kan je gebruikmaken van het wifinetwerk en kan je onbeperkt koffie drinken. Natuurlijk ben je ook vrij om de motor op een ander tijdstip weer op te komen halen bij ons in Brabant. We houden je in ieder geval graag op de hoogte over je motor.

Loop eens onze showroom binnen

De deuren van onze showroom en werkplaats zijn binnen openingstijden altijd geopend voor spontane bezoekers! Maar ook als je onze motorzaak in Brabant wil bezoeken buiten deze tijden staan we voor je klaar. Maak hiervoor wel even een afspraak, zodat er iemand is die je verder kan helpen. Dit doe je door te bellen naar 06-83903439 of een e-mail te sturen naar info@stradamotoren.nl.