showroom

Zo vind je de beste budgetmotor

Droom je van de wind in je haren op een nieuwe motor, maar wil je geen fortuin uitgeven aan een nieuw exemplaar? Dan zijn jong gebruikte motoren een ideale optie. Het voordeel van deze motoren is dat ze zo goed als nieuw zijn en nog niet veel kilometers op de teller hebben. Hierdoor ben je verzekerd van een motor in perfecte conditie die ook nog eens perfect betaalbaar is.

Bepaal je budget en je favoriete model

Iedereen wil de perfecte deal maken voor zijn of haar motor. Daarom is het belangrijk om van tevoren je budget te bepalen en te onderzoeken welke modellen het beste bij jouw gebruik passen. Wil je vooral touren tijdens het voorjaar en de zomermaanden? Of ga je het liefst alle seizoenen lekker off road crossen op ruw terrein? Gebruik je de motor voor je werk en mag het wat kosten of wil je vooral de beste goedkope budgetmotor? 

Inspecteer je motor vanaf het zadel

Zodra je weet wat je zoekt, kom je natuurlijk gezellig even bij ons op de koffie in onze showroom in Dongen. Hier zorgen we niet alleen voor het lekkerste kopje koffie maar helpen we je ook graag in het zadel! Want pas als je weet hoe jouw favoriete motor rijdt, kun je een afgewogen beslissing maken. Probeer dus gerust verschillende modellen uit en kijk welke jou het allerbeste bevalt!

Bekijk onze low budget motoren met een startprijs van €4.250,-

Budget motoren hebben alle goede kwaliteiten van een nieuwe motor, en ze zijn een stuk aantrekkelijker geprijsd. Bij Strada Motoren kiezen we heel bewust voor jong gebruikte motoren van zeer goede tot uitstekende kwaliteit. Daarom liggen onze startprijzen hoger dan bijvoorbeeld op Marktplaats. Hier krijg je ook veel voor terug:

  • Jouw gebruikte motor wordt uitgebreid gecheckt in onze werkplaats
  • Waar nodig worden onderdelen vervangen of gerepareerd
  • Wij regelen al het papierwerk voor je
  • We voeren gratis een RDW-check voor je uit
  • We maken jouw motor 100% rijklaar

Ben je dus op zoek naar budget motoren tot 1500 euro, dan moeten we je helaas teleurstellen, want onze startprijs is €4250,-. Daar staat de garantie tegenover dat onze ervaren monteurs jouw motor hebben gecontroleerd en gerepareerd. En je kunt bij ons ook een aanvullend garantiepakket afsluiten. Hierdoor verleng je jouw garantieperiode tot maximaal 24 maanden.  Zo waarborgen we altijd de kwaliteit en service die we onze klanten willen bieden.

budget motor vinden

Ja, ik wil mijn beste budgetmotor vinden!

Bij Strada heb je enorm veel keuze in jong gebruikte motoren. Om je het beste advies te geven, maken we graag tijd voor je vrij. Plan een afspraak in onze showroom voor advies en een testrit. Wist je trouwens dat je ook jouw oude motor bij ons kunt inruilen? Hierdoor krijg je een mooie inruilprijs voor jouw nieuwe stalen ros en je rijdt gelijk met jouw nieuwe aanwinst de weg op! Wil je weten of we een model nog hebben? Bel ons dan op: 06-83903439. Graag tot ziens in onze showroom.

supergoedkoop is duurkoop